Wide fourth

Balett
Jag hade tänkt att ta bilder på ett par nya Cobras men på något vis så fastnade jag och tog mängder med bilder på mina ben och fötter. Som ni vet så är jag väldigt svag för svartvita bilder så jag redigerade alla bilder svartvita. Om ca 48 timmar börjar baletten igen!

I was supposed to take pictures on a new pair of Cobras but somehow I got caught in it and took loads of ballet leg and feet pictures. As you know, I’m really weak for black and white photos, so I’ve edited all the photos into black and white. Ballet starts in 48 hours!

2 thoughts on “Wide fourth

 1. Hej!

  Kom att tänka på en sak när jag såg den här bilden och det kanske är en lite konstig fråga men i alla fall. Vet att du någon gång nämnt att du gillar hög skärning på dansdräkter och jag undrar hur du gör för att troskanten inte ska synas. Jag har inte så hög skärning på mina och då syns ändå troskanten vilket jag tycker är oerhört fult och det blir ganska obekvämt att knöla upp dem. Så hur gör du? Rullas de upp, finns det special eller har du inga alls under? 🙂

  Tack för en fin och inspirerande blogg!

  1. Hej! Vad roligt att du frågar, fick nämligen precis samma fråga av en annan Johanna för någon månad sedan 🙂 Eftersom ni är två som har frågat redan kanske det är en bra idé att göra ett inlägg om det? Här är i alla fall mitt svar till henne:

   Jag har oftast tunna trosor med en bred spetskant så jag kan dra upp linningen ganska högt utan problem. Jag undviker riktigt åtsittande trosor med tunna kanter, då skär det oftast in och skapar en skarp troskant.

   De här är perfekta att ha under leotards, även om de inte är de mest bekväma att ha till vardags:

   http://www.hm.com/se/product/96595?article=96595-S
   http://www.hm.com/se/product/96597?article=96597-G

Leave a Reply

Your email address will not be published.