Day 0 – 15 February

Tar en snabb paus i skrivandet för att ge er dagen innan vår resa!

I’m taking a quick break in my writing to give you the day before our trip!

Resa
Jag började min semester redan på söndagen genom att titta på Giselle på tåget mot Stockholm. Kan titta på den om och om igen, tröttnar aldrig på den. Vi fikade hos min mormor direkt när jag kom fram.

I started my vacation on Sunday by watching Giselle on the train to Stockholm. I can watch it over and over again, never get tired of it. We went to my grandmother for a coffee straight from the train.

Resa
Vi packade under kvällen, packning nummer två för min del. Lånade en annan resväska av min mamma. Vi kom i säng i ganska bra tid, ca 22:00.

We spent the evening packing, the second time for me. I borrowed another bag from my mom. We got to bed pretty early, around 22:00 (10 pm).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.