Day 1 – 16 February

Resa
Vigick upp kl. 03:15 och gjorde lite kaffe. Mammas katt gick upp med oss, Tindra heter hon och hon är en bengal. Vi åkte ca 04:25 och tog en öl på flygplatsen innan vi gick på planet. Det är den enda gången det är okej att dricka på morgonen, på flygplatser!

We got up at 03:15 am and made some coffee. Mom’s cat got up with us, her name is Tindra. We left around 04:25 am and took a beer at the airport before boarding. It’s the only time you are allowed to drink at that time in the morning, on airports!

Resa
Jag överraskade min mamma med en flaska champagne på planet, hon fyller 60 på fredag så vi firade henne på resan. Flygplansmaten har verkligen blivit bättre, vi fick en skagenröra till förrätt, kyckling bourguignon med potatismos till varmrätt och mjuk maräng med bär till efterrätt. Landningen var lite läskig men det gick bra. Det är väldigt blåsigt på Kanarieöarna så planet åkte från sida till sida.

I surprised my mother with a bottle of champagne on the plane, she turns 60 on Friday so we celebrated her on the trip. The airplane food has really got better, we ate a shrimp salad with mayonnaise for stater, chicken bourguignon with mashed potatoes for main course and a soft meringue with berries for dessert. The landing was a bit scary but it went well. It’s really windy down at those islands so the plane went from side to side a lot.

Balett
Som jag skrev i inlägget dagen vi kom fram så hade jag en hemsk huvudvärk när vi kom fram. Jag kunde dock inte motstå frestelsen att ta balettbilder på balkongen, det var så vackert.

As I wrote in my entry down there, I had a horrible headache when we arrived. I couldn’t resist the urge to take some ballet pictures at the balcony though, it was so beautiful.

Resa
Vi gick och handlade och gjorde lite mat och åt den på balkongen. Det var lite kyligt där ute så vi spenderade resten av kvällen inne på rummet. Jag mådde inte så bra så vi lade oss tidigt.

We went grocery shopping and made some food and ate it on the balcony. It was a little chilly so we spent the rest of the evening inside. I didn’t feel so well so we went to bed early.

Resa
Så vacker utsikt över Puerto Rico.

Such a beautiful view of Puerto Rico.

Leave a Reply

Your email address will not be published.