Day 6 – 21 February

Resa
Resa
Det var riktigt varmt den här dagen, tror det var 26 eller 27°C redan när vi gick på vår morgonpromenad. Det var så kul att se, det var knappt någon ute den tiden – när vi gick till stranden. Men på vägen tillbaka så var det som att varenda turist hade vaknat till liv och var ute och joggade/sprang/gick! Var riktigt fullt på vägen tillbaka.
It was really warm this day, I think it was 26 or 27°C when we did our morning walk. It was so funny, it was barely anyone out at that time – on our way to the beach. But on our way back, every tourist had woken up and was out jogging/running/walking! It was really crowded on the way back.

Resa
Lunch – Varm sallad med gröna bönor, pasta, kalkon, kokade ägg och lite avocado.
Lunch – Warm salad with green beans, pasta, turkey, boiled eggs and some avocado.

Resa
Vi tog en öl nere i baren den här kvällen.
We took a beer down in the bar this evening.

Resa
Middag – Sallad med pasta och kalkon.
Dinner – Salad with pasta and turkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published.