Day 7 – 22 February

Resa
Från vår sista morgonpromenad. Vi gick ner till kanten och tog några bilder. Jag lyckades blinka på i princip varenda bild – mamma tog typ tio bilder… Så typiskt! Men på den här är de öppna, någolunda i alla fall.
From our last morning walk. We went down to the edge and took a few pictures. I managed to blink at almost every picture and my mom took like ten pictures… So typical! But they are open in this one, somewhat open anyway.

Resa
Resa
Och den sista solningen! Jag tror jag låg ute i solen ända fram till 16:30. Det var så varmt och skönt, med helt blå himmel. Paradiset på jorden…
And the last sunbathing! I think I was out in the sun up until 4:30 pm. It was so warm and nice, all blue sky. Paradise on earth…

Balett
Balett
Jag tog de flesta av mina balettbilder den här kvällen (sista kvällen – sista minuten). Kom inte riktigt in i det så mycket som jag hade velat, det var för många som tittade på mig och ni vet ju att jag inte gillar att ha publik när jag tar mina bilder. Men jag fick till några bilder som jag är riktigt nöjd med!
I took most of my ballet pictures this night (last night – last minute). I couldn’t really get into it as much as I would have liked, there were to many watching me and you know I don’t like to be watched in my shoots. But I got some pictures that I’m really pleased with!

Resa
Utsikten från jacuzzin ♥
The view from the jacuzzi ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.