Instagram

Balett
Jag har ingen aning om hur internetanslutningen är på vårt hotell så jag vet inte om jag kommer kunna uppdatera bloggen under veckan. Jag har några tidsinställda inlägg som kommer upp under veckan men jag vet inte om det kommer att bli nya inlägg varje dag.

Instagram är mycket lättare att uppdatera så det är möjligt att det är mer aktivitet där. Ska verkligen försöka att uppdatera bloggen så mycket jag kan men min Instagram är balletbun_ om ni är intresserade av en reservlösning.

I have no idea how the Internet connection is on our hotel and if I’ll be able to update the blog during the week. I have some entries that will be posted during the week but I’m not sure if new posts will pop up every day.

Instagram is much easier to update so there might be more activity there. I’m going to try to update the blog as much as I can but my Instagram is balletbun_ if you’re interested in another source of update.

Leave a Reply

Your email address will not be published.