One top – Two ways

Tröja
Det här är varför jag älskar den här tröjan, det är verkligen en perfekt tröja. Man kan enkelt gå från dag till kväll, från varmt till kallt. Den har det där lilla extra utan att vara för mycket. Kan inte hitta den på H&M:s webshop men man kanske kan hitta den i någon butik fortfarande. Jag tror att jag betalade 199 kr för den. Allt utom de bruna sandaletterna är faktiskt från H&M! Shortsen är ett par år gamla men ni hittar jeansen här och skorna här.

This is why I love this top, it’s really a perfect top. You can easily go from day to night, hot to cold. It has that little extra without being to much. I can’t find it on H&M’s on line shop but you might find it in stores. I think payed 199 SEK for it. Actually, everything except the brown shoes are from H&M! The shorts are a few years old but you can find the jeans here and the shoes here

2 thoughts on “One top – Two ways

 1. Hej!

  Jag har läst i din blogg att du är från Stockholm, som jag också kommer från. Jag sitter för tillfället och letar sommarkurser i balett som är lokaliserade till Sthlm men finner inga relevanta. Jag undrade om du känner till några skolor som erbjuder detta (eftersom jag också har läst att du faktiskt själv tog en sommarkurs)? Det ville vara till stor hjälp! 🙂

  1. Hej Anna!

   Jag tycker också att det har varit svårt att hitta balettkurser i Stockholm, det enda jag kan ge dig är Balettakademin, men du kanske redan har tittat där? Jag skulle ha gått min sommarkurs i Örebro men den blev tyvärr inställd.

   Balettakademin har lagt upp sommarkurser tidigare år men de har inte lagt upp något än av vad jag kan se.
   http://www.folkuniversitetet.se/Skolor/Balettakademien-dansskolor/Balettakademien-Stockholm/Kurser/Balett/

Leave a Reply

Your email address will not be published.