Pre exam Stretch

Split
Split
Stretch
Straddle
Bestämde mig för att göra en snabbgenomgång av spliten och straddle. Hatar verkligen dagen/dagarna innan tentan, känns som det inte finns någon dag efter imorgon. Minuter känns som timmar och man har ingen energi till någonting, samtidigt känns det som det kryper i kroppen. Längtar tills den här tentan är förbi.

Hur som helst, tillbaka till stretchingen. Var förvånad att jag kunde stretcha över huvud taget idag, brukar vara öm hela veckan men det gick förvånansvärt bra. Vet att min rygg är böjd i straddlen men jag jobbar på det.

I decided to do a quick middle split and straddle stretch. I really hate the day(s) before an exam, it feels like there’s no day after tomorrow. Minutes feels like hours and you don’t have the energy to do anything, yet it feels like ants are crawling under your skin. I just can’t wait for this exam to be over.

Anyhow, back to the stretching. I was surprised that I could stretch at all today, usually I’m sore all week but it went remarkably good. I know my back is bent in the straddle but I’m working on it.

2 thoughts on “Pre exam Stretch

Leave a Reply

Your email address will not be published.