Day 8 – 23 February

Resa
Fick inte nog av den här utsikten.
I just couldn’t get enough of this view.

Resa
Sista frukosten!
Last breakfast!

Resa
Resa
Färdigpackade.
All packed.

Resa
Resa
Flygresan hem gick bra men jag har blivit mer och mer rädd för att flyga ju äldre jag har blivit. Rädd är egentligen fel ord men jag gillar det inte. Alls. Kan inte säga att jag ser fram emot flygresan(flygresorna) till Miami… Meddelar mer om den resan snart.
The flight home went well but I’ve got more and more scared of flying as I’ve got older. Scared is the wrong word but I don’t like it. At all. Can’t say that I’m looking forward to the flight(s) to Miami… I’ll let you know more about that trip soon.

Veckan var definitivt den bästa på det här året än så länge. Jag skrattade så mycket (som jag alltid gör med min mamma) och jag kunde slappna av. Kommer leva länge på den här resan.
The week was definitely the best of this year so far. I had so many laughs (as I always do with my mother) and I could relax. I’m going to live on this trip for a long time.

2 thoughts on “Day 8 – 23 February

  1. I don;t like flying either. I actually went through a period I was completely terrified of it. I used to fly all the time no problem but as I got older, I got to dislike it more and more.

    1. Yes, I don’t know how I’ll be able to fly all the way to Miami but I’ll deal with that then!

Leave a Reply

Your email address will not be published.