Finally!

Jag har äntligen börjat med baletten igen! Två veckor efter kursstart, eftersom vi var på smekmånaden första lektionen och jag var sjuk till andra lektionen. Det är faktiskt en nivå över nybörjare men jag kände att det var helt rätt nivå för mig eftersom jag har varit borta så länge. Mitt huvud var inte alls med mig många gånger så jag fick kämpa med att komma ihåg kombinationerna. Även koordinationen behöver mycket arbete!

Blev så glad när jag såg att ett flertal andra elever hade balettkläder! Det är faktiskt första gången jag ser det på den här skolan. Av någon anledning uppfattas kursen tydligen mer som en balettinspirerad träningsform för andra elever, vilket jag tycker är märkligt eftersom den består av ren och skär balett (med en pianist!). Så nästa lektion kommer jag ha på mig mina vanliga balettkläder!

I’m finally back in class! Two weeks after the class begun, since we were on our honeymoon one class and I got sick just before the second class. It’s actually only the level over beginners but I felt it was just the right class for me at the moment since I’ve been gone for so long. My head isn’t with me at all times so I really struggled with remembering the combinations. The coordination needs a lot of work too!

I was so happy to see that several other dancers had ballet clothes on! It’s actually the first time I’m seeing that at this school. For some reason this course is seen as more of a ballet inspired workout for other students, which is pretty strange since the class is pure ballet (with a live pianist!). So next class I’ll wear my normal ballet clothes!

2 thoughts on “Finally!

    1. Nej, det är faktiskt på Kulturama i Hammarby Sjöstad. BA är för dyrt för mig och för omständigt att ta sig till. Kulturama kan jag ta bilen till, är hemma på 30 minuter. BA måste jag räkna med ca en timmes restid (ett håll). Hade varit kul att gå på BA men det är som sagt lite för svårt. Är dock mycket nöjd med Kulturama också!

Leave a Reply

Your email address will not be published.