Two more classes

Jag inser inte ens hur lång tid det faktiskt går mellan inläggen. De känns mer frekventa i mitt huvud men nu ser jag att det har gått en evighet – igen. Ändå stannar ni, det värmer verkligen i hjärtat.

Har bara gått på två lektioner de senaste fem veckorna, tror jag att det är. Har känt mig riktigt risig, och nu är jag trött på att känna mig sjuk. Så jag gick på lektionen i måndags, trots att jag kände mig lite krasslig. Är så glad att jag gjorde det! Inte känner jag mig värre heller.

Vi har en ny lärare resten av terminen, vår ordinarie lärare ska opereras men förhoppningsvis är hon tillbaka nästa termin. Denna lärare var dock precis lika bra!

I don’t even realize how rare I post anymore. It feels much more often in my head but now I see that it’s been forever – again. And yet you stay, that really warms my heart.

I’ve only been to two classes these past five weeks, I think it is. I haven’t been feeling well at all, and I’m starting to get sick of feeling sick. So I went last Monday even though I felt a little off. And I’m so happy that I did! I don’t feel worse either.

We have a new teacher for the rest of the term, our original teacher is having a surgery but will hopefully be back next term. This teacher was just as good though!

Leave a Reply

Your email address will not be published.