Summertimes

Solen har skinit i flera dagar så jag bestämde mig för att ta med barnen och åka till min pappas sommarställe en dag före min man. Älskar verkligen friheten med att vara föräldraledig!

Försökte knäppa några bilder men det var minst sagt en utmaning med en bebis och en treåring!

Det var när jag försökte ta bilderna som jag verkligen noterade hur mycket min kropp har förändrats under de senaste tre åren och två graviditeter. Några kilon och gropar tyngre och mycket mindre flexibilitet och styrka. Kände mig dock motiverad att påbörja min resa tillbaka.

The sun has been shining in Sweden these past days so I decided to take the kids and go to my fathers summer house one day before my husband. Being on maternity leave is so wonderful!

I tried to snap some pictures but it was a bit of a challenge with a baby and a three year old!

It was when I tried to take the pictures that I noticed how much my body has changed during these three years and two pregnancies. A few more pounds, lumps and much less flexibility and strength. But I felt motivated to begin the journey back.

Omatchande kläder från förskolan och storebrors för stora tofflor men han försökte i alla fall posera!
Ill-matched clothes from kindergarden and bigger brothers slippers but at least he tried to pose!

Leave a Reply

Your email address will not be published.